RITME VAN DE REGEN…

myphoto.gifq

Advertenties

42 thoughts on “RITME VAN DE REGEN…

 1. Hallo Christine..
  Zeer toepasselijke power met al die regen van de laatste dagen.
  Heel mooi gedaan en een prachtsong van Rob Denijs.

  Warme groetjes…
  Rita

 2. Hallo Christine,
  Heel mooie gepaste power voor deze tijd mateke !!

  Fijne donderdag, geniet ervan En een mooie aanloop naar het weekend toe Het was weer fijn om op je mooie blogje te vertoeven ! Wie zichzelf kent, is mild voor een ander! Liefs Jeannine

 3. Hallo Christine,

  Fijne zondag, geniet ervan En voor morgen een mooie week gewenst Het was weer fijn om op je mooie blogje te vertoeven ! Wie zichzelf kent, is mild voor een ander! Liefs Jeannine

 4. Goedemorgen Christine,
  Je tweede blogje is gewoon fantastisch. Als je het graag een plaatsje wil geven bij “Het Bloggershoekje” dan laat je het ons maar weten. Wij hebben momenteel genoeg vrije blogplaatsen. Het zou fijn zijn als dit blog op onze site mocht komen te staan.

  Het is weeral bijna weekend. Wie echt geniet van het weekend kan tot rust komen. Maar voor het zover is moeten we eerst nog het een en ’t ander doen.
  Binnenkort, meer bepaald in februari, beginnen we met een nieuw systeem dat de naam “In de kijker” krijgt. We zetten dan alle dagen drie bloggers bovenaan op ons blog . Het is de bedoeling dat alle bezoekers de blogs gaat bezoeken en er een reactie achterlaat. Als het zover is dan krijg je hierover nog wat meer informatie.
  Ook al wordt het vandaag weer een koude dag, wij wensen je een fijne dag. Hopelijk moet je niet te veel buiten zijn en kan je lekker binnen blijven in de gezellige huiselijke warmte. De beste groetjes van ons en graag tot krabbels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s